De wilde highlights van West-Australië

Rondreizen door West-Australië is het echte Australië rondreizen. Maak kennis met het droge, hete klimaat en dwaal rond in the ?middle of nowhere?. Je maakt het allemaal mee als je gaat rondreizen door Australië.

Een rondreis door West-Australië bied je een enorme diversiteit zo ben je in het noordelijke puntje in een een heel andere wereld dan in het zuidelijke puntje van West-Australië. Zo vind je in zuid-west Australië een heuvelachtig gebied met veel kliffen van wel 100 meter hoog. In het noord-westen ga je verlaten wegen tegenkomen, kangoeroes, krokodillen en slangen. West-Australië een rondreis vol diversiteit!

Fly Drive Australië rondreis

Ga je rondreizen door West-Australië? Ga dan voor de fly & drive Australië rondreis! Zo ga je optimaal genieten van je rondreis door West-Australië. Met de fly & drive rondreis door Australië is alles voor je geregeld. Het vliegticket, de reis, de auto en eventueel ook de route.

Jouw favoriete highlights van West-Australië worden vastgesteld en je gaat zelf op pad. Op deze manier kan je op jouw manier rondreizen door West-Australië en krijgt jouw rondreis een persoonlijk karakter!

Highlights West-Australië

Ga je in West-Australië rondreizen dan ga je veel zien en meemaken, maar wat zijn nou de plekken die je niet mag missen tijden je rondreis door West-Australië? Ga voor jezelf na wat je allemaal graag wilt zien als je gaat rondreizen door West-Australië. Vul daarna je lijstje aan met deze vijf hoogtepunten van West-Australië.

Monkey Mia

Altijd al een keer oog in oog willen staan met een sierlijke dolfijn? Dan is Monkey Mia een van de hoogtepunten van West-Australië waar je moet zijn geweest! Tijdens je rondreis door West-Australië vind je Monkey Mia in het Shark Bay Marine park in de Shark Bay.

Prachtige wilde dolfijnen ontmoeten in het Monkey Mia, ze komen ongeveer drie keer per dag aan de kust om de bezoekers te begroeten. Ga het water in tijdens je bezoek aan deze highlight van West-Australië tijdens je rondreis en kom oog in oog te staan met de dolfijnen. Ook heb je de kans om tijdens deze bezienswaardigheid van West-Australië de dolfijnen te voeren, natuurlijk wel onder toezicht van de parkrangers. Een onvergetelijke ervaring dat is je bezoek aan Monkey Mia als je door Australië gaat rondreizen!

De Pinnacles

Een van de meest bijzondere landschappen die je gaat zien tijdens een rondreis door West-Australië zijn de Pinnacles, in het Nambung National Park. Rotspieken die uit de gele zandduinen oprijzen geven een bijzonder en buitenaardse indruk. Buiten het indrukwekkende landschap kun je in Pinnacles emoes, rosékaketoes en andere wilde dieren spotten tussen de rijzende pieken in de woestijn. Tegen het einde van de middag zal de zon een spectaculair beeld creëren, prachtige kleuren zullen tot leven komen, een wereld van perfectie zal getoverd worden.. Een adembenemend gezicht dat geeft deze highlight van West-Australië.

Er is nog meer, de droogte, rotsen, het bijzondere maanlandschap die alleen een best griezelig beeld geven is omringt door de diepblauwe Indische Oceaan. Een wereld van verschil, de twee plekken zijn dan ook uitstekend om te combineren en is zeker een van de hoogtepunten van West-Australië. Ga heerlijk relaxen op de witte stranden of ga zwemmen, snorkelen of surfen in de prachtige zee. Ga je rondreizen door Australië dan moet je zeker bij de Pinnacles zijn geweest! Een hoogtepunt van West-Australië waar je nog lang over zal dromen..

Perth

Perth is the place to be als je gaat rondreizen door West-Australië. De meest afgelegen stad ter wereld mag zeker niet ontbreken op je lijstje van hoogtepunten van West Australië. Perth teld ongeveer 1,3 miljoen inwoners, het dichtstbijzijnde metropool is uren vliegen, maar wat maakt het uit in Perth vind je werkenlijkwaar alles wat je nodig hebt! Als je deze hoogtepunt van West-Australië gaat bezoeken dan kun je relaxen op de stads-stranden van Perth, die behoren tot de beste stranden van West-Australië.

Als je een rondreis door West-Australië gaat maken en Perth bezoekt dan ga je veel higlights van West-Maleisië vinden. Bezoek zo verschillende historische gebouwen, gezellige parken en tuinen, restaurants waar je heerlijk kan eten, ga shoppen of kijk een klassieker in de openluchtbioscoop van Perth. Kortom ga je Perth, een van de hoogtepunten van West-Australië bezoeken, dan ga je genieten!

Bungle Bungles

Zet het ruige wildernisgebied van The Kimberley zeker op je lijstje van bezienswaardigheden van West-Australië. In dit ruige gebied vind je namelijk het Bungle Bungles plateau. Het 350 miljoen oude Bungle Bungles is een van de hoogtepunten van West-Maleisië die je niet mag missen tijden je rondreis. Ga op ontdekkingstocht in het 300.000 hectare grote Bungle Bungles en ontdek begraafplaatsen van de Aboriginals, zandstenen, rotskloven, palmbomen, rotskoepels en nog veel meer. Een divers gebied, een dag vol ontdekkingen, ontdek de ruige wildernis van West-Australië. Ga rondreizen in West-Australië en bezoek de highlight Bungle Bungles!

Karajini National Park

Een van de prachtigste plekken in West-Australië is het Karajini National Park en mag dan zeker niet ontbreken op je lijstje highlights van West-Australië. Karajini National Park is overspeld met roestbruin/oranje kleurende ijzervlaktes, hoge oranje stijle kloven, fascinerende watervallen, prachtige vergezichten en in dit hoogtepunt van West-Australië kan je genieten van natuurlijke spa-pools! Een bezoek aan Karajini National Park tijdens je rondreis door West-Australië is meer dan de moeite waard.

Breng ook zeker een bezoekje aan het Hamersley Gorge, iets verder in het Karajini National Park, hier vind je een idealistische wereld. Kom tot rust tijdens je rondreis door West-Australië door de rustgevende watervallen, relaxte pooltjes en ook hier vind je de natuurlijke spa. Geniet van de natuur die een droomachtig paradijs vormt. Een bezoek aan Karajini National Park mag niet ontbreken aan als je door West Australië gaat rondreizen!

West-Australië in luxe rondreizen

Wil jij graag genieten van luxe tijdens je rondreis door West-Australië? Ga dan voor de deluxe rondreis. Maak kennis met alle fascinerende bezienswaardigheden van West-Australië en kom tot rust in de luxe hotels na een dag rondreis in Australië. De beste hotels staan op je te wachten na een dag van indrukken en het bezoeken van de hoogtepunten van West-Australië. Een deluxe rondreis door West-Australië is ook prima te combineren met een fly & drive rondreis door West-Australië.