De diverse highlights van Oost-Australië

sydney, rondreis australië, oost-australië, oost-australië rondreizen, rondreis oost-australië,Ga jij rondreizen door Oost-Australië? Dan ga jij een interessante rondreis tegemoet. Het diverse Australië heeft voor ieder wat wils te bieden aan de oostkust. Van de dynamische steden tot het hippie leven meemaken op Byron Bay.

Een rondreis door Oost-Australië zal je nooit vervelen. Maak kennis met verschillende landschappen, wilde dieren, heerlijk eten, relax op de prachtige stranden en proef de cultuur tijdens je rondreis door Oost-Australië!

Fly Drive Australië rondreis

Wil jij in vrijheid genieten van je rondreis door Oost-Australië? Heerlijk zelf op pad gaan op je eigen tempo en dingen ontdekken hoe jij dat wilt? Dan is de fly & drive rondreis door Oost-Australië iets voor jou. Je kan zorgeloos gaan genieten van je rondreis door Oost-Australië want alles is voor je geregeld, het enige wat jij moet doen is jezelf vervoeren met de geregelde huurauto. Het vliegticket, de reis, de auto, de route en de bezienswaardigheden, alles zit inbegrepen en is geregeld bij de fly & drive rondreis door Oost-Australië.

Geniet van de vrijheid, de bijzondere bezienswaardigheden van Oost-Australië en doe je eigen ding. Door de fijne kenmerken van een fly & drive rondeis door Oost-Australië krijgt jouw rondreis een persoonlijk karakter! Wat wil je nog meer.

Fraser Island

Het grootste zandeiland ter wereld dat is het Frase Island, een van de hoogtepunten van Oost-Australië! Het eiland dat wel 122km lang is en 5 tot 25 km breed heeft een tropisch klimaat met een zeer afwisselend landschap. Fraser Island een van highlights van Oost-Australië die je hebt moeten zien tijdens je rondreis is van alles te beleven.

Zo kun je de verschillende prachtige landschappen gaan bekijken. Rijdt met een jeep langs gekleurde zandkliffen, maak een panoramavlucht of een boswandeling door het regenwoud. Spot prachtige bloemen en wilde dieren tijdens je bezoek aan dit hoogtepunt van Oost-Australië tijdens je rondreis. Het paradijs zal je verwonderen.

Whitsundays

De 74 eilanden van Whitsundays, ook wel de parels van de Koraalzee genoemd is een van de bezienswaardigheden van Oost-Australië die je laten verbazen. Tijdens je rondreis door Oost-Australië moet je dan ook zeker bij dit hoogtepunt zijn geweest. Een blik op de prachtige eilanden die als parels in de zee liggen te schitteren is al een bijzonder beeld op zich. Maak je rondreis door Oost-Australië compleet en spot de prachtige koraalriffen, onbewoonde eilanden en verlaten lagunes. Geniet van de speelse dolfijnen en zeeschildpadden, vergeet ook zeker niet het paradijs te ontdekken met een snorkelsessie. Het hoogtepunt van je rondreis door Oost-Australië is zeker de Whitsundays!

Sydney

Sydney de stad waar je geniet van de beste stadstranden tijdens je rondreis door Oost-Australië. De bruisende kosmopolitische stad is een van de highlights van Oost-Australië waar je geweest moet zijn. Zonder een bezoek aan Sydney is je rondreis door Oost-Australië niet compleet! Neem een kijken in de haven, ga genieten van de stad of relax op de stranden. Sydney heeft voor ieder iets in zijn pakketje zitten.

Sydney, de highlights van Oost-Australië, heeft interessante musea, gezellige cafeetjes en restaurants, voor uitgaan zijn er ook genoeg fantastische plekken te vinden en als je wil shoppen kan je ook prima terecht in Sydney!

Hunter Valley

Een van de bezienswaardigheden van Oost-Australië die ook zeker op je lijstje moet als je gaat rondreizen door Australië is Hunter Valley. Dit hoogtepunt van Oost-Australië is de oudste wijnstreek die in Australië te vinden is. Schrijf je in voor een van de masterclass wijn proeven en maak kennis met zeldzame wijnen en een leuke ervaring. Houdt je niet zo van wijn? Geen zorgen, tijdens je bezoek aan deze highlight van Oost-Australië is er nog veel meer beleven. Proef de heerlijk handgemaakte bonbons, kazen, vleeswaren, zuivelproducten of bezoek een van de ontspannende kuuroorden of neem je slag op de golfbanen. Kortom Hunter Valley is een van de hoogtepunten die je niet mag missen als je gaat rondreizen door Oost-Australië!

Byron Bay

Wil jij echt relaxen tijdens je rondreis door Oost-Australië? Dan behoort Byron Bay op jouw lijstje van hoogtepunten van Oost-Australië. De eindeloze lange baai met ongeveer 30 kilometer aan goudgele stranden is de perfecte plek om eindelijk eens te leren surfen of een yoga- of pilates-les te volgen. De plek om te relaxen is Byron Bay, dit door de flower-power invloeden die er sinds de jaren ?70 zijn. Ga surfen, bezoek alternatieve festival, yogascholen, ga een hapje eten bij biologische eettentjes, geniet van de geur van wierook, kruiden en volg verschillende workshops! Je belandt op een heel andere wereld als je deze highlight van Oost-Australië gaat bezoeken en het is zeker de moeite waard!

Oost-Australië in luxe rondreizen

Ga genieten in luxe met de deluxe Oost-Australië rondreis! Geniet van alle bijzondere hoogtepunten die een rondreis door Oost-Australië te bieden heeft en ontspan in de luxe hotels die op je wachten na een dag van ontdekken! De beste hotels zijn voor je geregeld en een deluxe rondreis door Oost-Australië is ook prima te combineren als je voor de fly & drive rondreis kiest!