Hurghada, badplaats in het prachtige Egypte

hurghadaHurghada is een badplaats aan de Rode Zee.  Hurghada is een zeer populaire vakantiebestemming in Egypte. Deze mooie badplaats aan de Rode Zee heeft dan ook veel te bieden aan vakantiegangers. Zo kan je voor een kleine prijs toch in alle luxe genieten in een van de tientallen prachtige resorts in Hurghada! 

Hurghada: een onvergetelijke vakantie

Een goede vakantie begint natuurlijk met mooi weer. Ook voor mooi weer moet je naar Hurghada in Egypte! Hurghada heeft namelijk een woestijnklimaat met veel zonuren, waardoor het het hele jaar door aangenaam is. Een van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van Hurghada is de Rode Zee. Het water van de Rode Zee is zeer aangenaam en er bevinden zich prachtige koraalriffen. En dit alles vlakbij het resort! 

Boek hier je vakantie naar Hurghada

In Hurghada draait het niet alleen om zonnebaden. Je kan hier namelijk ook tal van andere activiteiten ondernemen. Zo kan je er snorkelen en duiken in de Rode Zee van Egypte. Dit is een prachtige ervaring, omdat Hurghada nog beschikt over prachtige koraalriffen. Maar ook de Egyptische landschappen zijn zeker een excursie waard. Zo kan je een tocht maken door een van de vele canyons, of een tocht door de woestijn met de beroemde Egyptische piramiden. Er zijn genoeg activiteiten in Egypte die een onvergetelijke ervaring opleveren!

All inclusive in Hurghada

Sinds de jaren 70 werd Hurghada steeds verder uitgebreid om aan alle mogelijke wensen van de vakantiegangers te voldoen. Hierdoor is de stad Hurghada ook gegroeid, en valt er voor toeristen steeds meer te doen. Zo zijn er enorm veel winkeltjes die lokale producten en souvenirs verkopen. ‘s Avonds kan je in Hurghada genieten van een hapje of een drankje bij een van de vele restaurants, bars of discotheken. 

All inclusive vakanties naar Hurghada zijn de laatste tijd zeer in populariteit gegroeid. Hierdoor is de prijs-kwaliteitsverhouding zeer gunstig. Voor een paar honderd euro kan je al een week genieten in een prachtig resort in Hurghada met de all inclusive formule! 

Gerelateerde artikelen