Ik ga op reis en ik neem mee: een grote bundel en Vodafone 4G

vodafone 4g gebruiken buitenlandAmsterdam, 1 juli 2014 ? Navigeren naar een bestemming, vakantiefoto?s delen of bellen met het thuisfront tijdens de vakantie. We kunnen niet meer zonder onze telefoon op reis, maar willen ons geen zorgen maken over de kosten.

Op 7 juli introduceert Vodafone daarom de Alles-in-1 op Reis XL dagbundel met extra ruime tegoeden. Voor 4 euro per dag kunnen klanten in de 43 Vodafone Voordeellanden 100 minuten bellen, 100 minuten gebeld worden, 100 sms?jes versturen en 100 MB data gebruiken.

Dat komt mooi uit, want vanaf deze zomer is 4G roaming beschikbaar in populaire vakantielanden als Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Nieuw-Zeeland, Portugal, Spanje, Roemenië en het Verenigd Koninkrijk.

Kies zelf wanneer het nodig is

De Alles-in-1 op Reis XL dagbundel is te activeren via My Vodafone, de My Vodafone App, sms of via de verkoopkanalen en klantenservice van Vodafone. Als klanten de bundel aanzetten en in één van de 43 Vodafone Voordeellanden bellen, sms?en of data verbruiken, wordt er die dag 4 euro in rekening gebracht. Gebruik je je telefoon helemaal niet, dan betaal je ook niets. Binnen de Vodafone Voordeellanden vallen vrijwel alle Europese landen, maar ook landen als Nieuw-Zeeland, Japan en Australië.

Klanten krijgen bij 80% en 100% verbruik van hun bundel een waarschuwing  per sms. Wanneer de bundel op is en klanten willen blijven internetten, dan geldt het buiten bundeltarief voor dat land. Uit onderzoek blijkt echter dat 100MB per dag genoeg is voor 97% van de klanten. De volgende kalenderdag kan er gewoon opnieuw gebruik worden gemaakt van de Alles-in-1 op Reis XL dagbundel.

De Alles-in-1 op Reis XL dagbundel wordt voor particulieren naast de reguliere Alles-in-1 op Reis dagbundel aangeboden, waarbij de klant voor 2 euro per dag 20 minuten kan bellen, 20 minuten gebeld kan worden,  20 sms?jes kan versturen en 35 MB data kan gebruiken.

Vanaf 7 juli is alle informatie over de Alles-in-1 op Reis XL dagbundel, een overzicht van de Voordeellanden en overige zaken te vinden op de website van Vodafone en voor de zakelijke markt op de zakelijke website van Vodafone.