Een gratis vakantie inpaklijst

Een vakantie inpaklijst is een heel belangrijk onderdeel van de voorbereiding van je vakantie. Het helpt je je vakantie goed voorbereiden. Op de inpaklijst staan producten die je nodig hebt tijdens je reis en spullen die je mee moet nemen. Of het nu gaat om een lekker strandvakantie, backpacken of rondreis. Met onze paklijst ga je perfect voorbereid op vakantie.

Direct paklijst maken

Een gratis vakantie inpaklijst


Een gratis vakantie inpaklijst

Meenemen.nl heeft een inpaklijst gemaakt die helemaal is aangepast op jou specifieke situatie. Op die manier staan er alleen producten op die echt van toepassing zijn voor je vakantie. De inpaklijst is gebaseerd op andere mensen die een soort gelijke vakantie hebben gehad.
Meenemen.nl heeft inmiddels al meer dan 1.000.000 inpaklijsten gemaakt voor de meest uiteenlopende vakanties. Een inpaklijst voor een strandvakantie in Spanje tot een paklijst voor een expeditie op de Noordpool. In alle gevallen waren onze bezoekers erg tevreden over de lijst!

Hoe werkt de inpaklijst op meenemen.nl

Het is eigenlijk heel eenvoudig je verteld ons iets over je vakantie (bijv. wat voor type vakantie: strandvakantie, stage of rondreis), wij stellen namelijk een paar korte vragen, op basis van die vragen bepaald ons systeem welke producten er op je paklijst moeten komen te staan. Zodra dat gebeurd is krijg je een pdf toegestuurd met de inpaklijst er in. Deze kan je vervolgens zelf nog aanpassen naar jou persoonlijke behoefte.

Waarom een vakantie inpaklijstje maken?

Meenemen.nl heeft in de afgelopen jaren meer dan 1 miljoen mensen geholpen bij het maken van de ultieme inpaklijst. We hebben heel veel geleerd van het verbeteren van de lijst op basis van alle gegevens die we gekregen hebben van onze bezoekers, reisorganisaties en andere partijen. Op deze manier hebben we voor bijna elk land de beste lijst. Een paar belangrijke redenen waarom een inpaklijst voor vakantie je bij de voorbereiding kan helpen

  • Geschikt voor meer dan 260 verschillende type reizen, bijvoorbeeld strandvakantie of je wintersport
  • Al door meer dan 1 miljoen nederlanders gemaakt
  • Gebaseerd op de meest actuele gegevens over bestemmingen
  • Slechts 3 eenvoudige stappen voor het maken van de vakantie paklijst
  • Een tevredenheid score van 9.2

Wat is echt belangrijk

Een goede voorbereiding voor je vakantie is natuurlijk van groot belang. Je hebt lang gespaard voor de vakantie en je bent er echt aan toe. Niets is vervelender dan de eerste paar dagen van je strandvakantie er achterkomen dat je dingen thuis hebt gelaten die je eigenlijk mee had moeten nemen. Vaak kan je de spullen die je mist wel op vakantie kopen echter hebben deze producten of een ander kwaliteitsniveau of werken minder goed. Door je vakantie een goede voorbereiding te geven, dit hoeft niet lang te duren, weet je dat je ontspannen op vakantie kan gaan.

Inpaklijst vakantie

Video inpaklijst maken om je koffer in te pakken

Naast de handige inpaklijst die we voor je gemaakt hebben, hebben we ook verschillende video’s gemaakt om je reis nog beter voor te bereiden. Deze “travel hacks” of wel “reis truc’s” helpen je bij het inpakken van je koffer. Of je nu op wintersport, strandvakantie of rondreis gaat.

Strandvakantie paklijst het meest populair

Deze website is gemaakt door liefhebbers van reizen! We hebben inmiddels met heel veel andere gebruikers gekeken hoe we de beste paklijst voor je reis kunnen maken. De volgende cijfers kunnen we daarover met je delen:

  • 31% van onze gebruikers gaat op strandvakantie
  • 79% gaat met het vliegtuig
  • 5,6% vergeet zijn paspoort