Tips voor het kopen van je backpack

tips kopen backpack, backpack tips, kopen backpack tips, tips backpackBackpack kopen tips dat is wat jij nodig hebt. Geen zon vakantie, geen camping vakantie, geen feest vakantie, nee jij hebt gekozen voor de backpack vakantie. Je gaat een onwijs gaaf avontuur tegemoet. Tussen de bergen of door de jungle. Dichtbij huis of juist helemaal aan de andere kant van de wereld. Er is één ding wat jij nodig hebt en dat is een goede backpack. En met deze backpack kopen tips ga jij de perfecte vinden. Waar moet je allemaal op letten en nog veel meer.

De kwaliteit van je backpack

Je eerste backpack reis is een feit en wie weet bevalt het wel zo goed en wie weet staan er nog een hoop andere avonturen op je te wachten. Met deze mooie en positieve gedachten is de kwaliteit van je backpack dan ook erg belangrijk. Een backpack kopen tip is dan ook zeker om naar de kwaliteit van je backpack te kijken. Kwaliteit staat hierbij voor de prijs, koop een iets duurdere en geniet er langer van.

Een andere tip is dus om op de stevigheid van het materiaal van de backpackte letten, maar ook op de vakjes, heup- en schouder banden en de ritsen. Allemaal delen die zomaar eens kapot kunnen gaan en zo kan jij je spullen verliezen of je reis moeizaam voortzetten. Kwaliteit is dus tip nummer een voor je backpack te kopen.

De pasvorm van je backpack

Een andere backpack kopen tip is de pasvorm van je backpack. Ben jij verliefd geworden op een backpack, die er mooi en praktisch uit ziet? Je doet hem om en de liefde is niet wederzijds, toch wil je hem kopen want hij is perfect denk je. Je moet gewoon wennen aan een backpack op je rug. Nee, nee en nog eens nee is het antwoord. Het is belangrijk dat de pasvorm van je backpack match met jou, hij moet fijn zitten vanaf het eerste moment dat je hem om doet.

Een andere tip voor je backpack te kopen is om te kijken of er verstelbare banden op zitten. Op deze manier kun je namelijk de pasvorm beter maken en zo kan jouw backpack jou nog meer ondersteunen tijdens je avontuurlijke reis. Hoe strakker hij tegen je lichaam getrokken kan worden hoe betere steun hij aan jou geeft en hoe fijner de backpack zit.

Het gewicht van je backpack

Wil je geen overbelasting krijgen of wil je het voorkomen dat je je backpack eigenlijk maar amper kan tillen? Dan is deze tip voor je backpack kopen een must: let goed op het gewicht van je backpack en eigenlijk moet iedereen dit gewoon doen. Een minimum en maximum gewicht van je nieuwe backpack is er helaas niet te geven, dit is namelijk verschillend per persoon. Wil je een fijne reis dan is een tip om een backpack te nemen die niet meer dan 20 tot 25 procent van je lichaamsgewicht is. Is dit percentage groter? Grote kans dat je backpack avontuur niet soepel verloopt, omdat je backpack te zwaar is.

Ga je met het vliegtuig naar je bestemming? Houdt dan ook rekening met de eisen van een luchtvaartmaatschappij, vaak mag je niet meer dan 23 kilogram meenemen, ook dit is een tip als je je backpack gaat kopen.

De prijs van je backpack

Een tip is als je een backpack gaat kopen om aanbiedingen in de gaten te houden. Een backpack is namelijk duur in aanschaf en je kan rekenen tussen de €100,- en €250,- voor voor je backpack. Als je rekening houd met de tips voor het kopen van je backpack van hierboven en je ziet een mooie aanbieding die aan deze tips voldoet. Ga er dan voor en neem die aanbieding mee.

Extra’s voor je backpack

Soms krijg je extra’s bij je backpack, denk je dit is overbodig en dit heb ik niet nodig? Bij het kopen van je backpack is de tip om deze extra’s aan te nemen. Zo zul je zien dat er soms een regenhoes bij zit, krijg je deze er niet bij? Vraag dan na of je backpack waterdicht is, zo niet dan is de tip om er eentje bij te kopen. Ook is een tip voor het kopen van je backpack om een slotje erbij te kopen, zo zitten al jouw spullen altijd veilig in je nieuwe backpack.

Met deze backpack kopen tips kom je al een heel eind tot de aanschaf van jouw ideale backpack en jouw avontuur komt steeds een stapje dichterbij.