KLM betalen met Bancontact

klm bancontactBetaal nu KLM met Bancontact. Wil je vliegtickets van KLM betalen door middel van Bancontact? Tot voor kort was het niet mogelijk om betalingen voor KLM te verrichten met Bancontact, maar hier is nu verandering in gekomen.

Betalingsmethoden KLM

Het is mogelijk om vliegtickets van KLM te betalen met verschillende betalingsmethoden. Eerst was het alleen mogelijk om betalingen van KLM te verrichten met een creditcard, maar nu kun je deze ook betalen bij KLM met Bancontact.

Naast creditcard en Bancontact kun je bij KLM ook betalen via Maestra, iDeal of MisterCash. Deze betalingen voor KLM met Bancontact worden vaak vanuit België verricht. Betalen via Bancontact bij KLM gaat erg snel en is tevens erg betrouwbaar en veilig.

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding

Vliegtickets van KLM

Via verschillende websites worden vliegtickets van KLM aangeboden. Wanneer je goedkope vliegtickets van KLM gevonden hebt, wil je deze uiteraard zo snel mogelijk afrekenen. Het is nu mogelijk om de vliegtickets van KLM te betalen via Bancontact, een veilige en betrouwbare betalingsmethode!