Hotels bij Eindhoven Airport

hotel-kamerWanneer je via Eindhoven Airport op vakantie gaat, is het soms handig om te overnachten in een hotel bij Eindhoven Airport. Dit kan zijn omdat je een vervelende vluchttijd hebt of te maken hebt met urenlange vertraging. Maar het kan ook zijn dat je een lange reis voor de boeg hebt en lekker uitgerust op reis wilt gaan. Dan klinkt een hotel bij Eindhoven Airport zo slecht nog niet. Maar is het mogelijk om bij Eindhoven Airport in een hotel te overnachten?

Hotels bij Eindhoven Airport

Het is vanaf 21 juni mogelijk om te overnachten op de luhchthaven van Eindhoven Airport. Dit kan bij het Tulip Inn Eindhoven Airport, een hotel wat op de luchthaven, boven de terminal, ligt. Het Tulip Inn Eindhoven Airport hotel is het eerste hotel in Nederland dat bovenop de terminal van een luchthaven gebouwd is. Dankzij de overnachting in het Tulip Inn Eindhoven Airport hotel stap je heerlijk uitgeslapen en uitgerust in het vliegtuig naar je bestemming.

Verder is het ook mogelijk om vlakbij de luchthaven van Eindhoven Airport te overnachten. Zo ligt Novotel Eindhoven op een kleine 2 kilometer afstand van Eindhoven Airport en hotel Campanile op een kleine 3 kilometer afstand. In beide van deze hotels overnacht je voor een schappelijke prijs en ben je binnen 10 minuten op het vliegveld dankzij eigen vervoer of een pendeldienst/buslijn.

Leden van Meenemen.nl adviseren

Ben je nog op zoek naar goedkope vliegtickets voor je vakantie? Boek deze dan bij onderstaande aanbieders, welke door de leden van Meenemen.nl geadviseerd worden.

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding

Waarom hotel bij Eindhoven Airport?

Een hotel boeken bij Eindhoven Airport wordt vaker gedaan dan je denkt. Dit omdat men zich voor vertrek zorgen maakt over eventuele files, vertragingen of het midden in de nacht opstaan. Deze zorgen kun je in één klap wegnemen door een overnachting te boeken in een hotel op of nabij Eindhoven Airport.

Maar het is ook mogelijk dat je een hotel bij Eindhoven Airport boekt voor je terugreis. Misschien kom je midden in de nacht aan of moet je erg lang wachten voordat het openbaar vervoer richting je huis weer rijdt. Duik dan lekker in een bed bij één van de hotels bij Eindhoven Airport en vertrek de volgende dag lekker fris en uitgerust richting huis.