All inclusive vakantie met kinderen Dominicaanse Republiek

Met het hele gezin er even heerlijk tussenuit naar de Dominicaanse Republiek? Wil je graag met je kinderen op een compleet verzorgde vakantie? Boek dan een all-inclusive vakantie. Je hoeft je niet druk te maken om extra kosten omdat (vrijwel) alles is inbegrepen. Ook scheelt het veel geregel en kun hoef je tijdens je vakantie alleen maar te genieten met je kinderen.

Wanneer je een all-inclusive vakantie met je kinderen wilt boeken naar de Dominicaanse Republiek zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden. Een aantal tips zijn:

  • Houdt er rekening mee dat het hotel beschikt over kinderopvang
  • Vaak zijn er aanbiedingen bij hotels waar kinderen tegen een lagere prijs mogen verblijven
  • Houdt er rekening mee dat animatie en excursies in de omgeving geschikt zijn voor kinderen

Wij zijn zelf verschillende keren naar de Dominicaanse Republiek geweest, het land ontwikkeld zich snel en heeft prachtige resorts, veel mooie stranden en heel lieve mensen. De resorts zijn geschikt voor kinderen er is entertainment en ook voor volwassen is er veel te doen. Je kan vaak op de resorts excursies boeken of gezellig dansen op de zwoele salsa muziek die je eigenlijk overal op de Dominicaanse republiek hoort.

Waar een all-inclusive boeken

De dominicaanse republiek heeft een aantal mooie gebieden waar je je prima kan vermaken waar het veilig is en waar er voldoende georganiseerd wordt voor kinderen. Wij zijn zelf naar de volgende plaatsten geweest:

  • Cabarette
  • Peurto Plata
  • Santo Domingo
  • Sossua

Wanneer je een vakantie plant naar de Dominicaanse republiek zorg dan dat je voor vertrek een vakantie checklist maakt met spullen die je mee moet nemen en een aantal handige tips die je kunnen helpen bij de voorbereiding van je vakantie.

 

Gerelateerde artikelen