Wat meenemen op vakantie naar Bulgarije

Meenemen.nl maakt vakantie inpaklijsten en bagagelijsten voor mensen die op reis gaan naar Bulgarije. Meenemen.nl zorgt er voor dat u verzorgt en veilig met de auto, vliegtuig of ander vervoersmiddel op vakantie gaat naar Bulgarije.

Direct checklist Bulgarije maken

Inpakken en meenemen naar Bulgarije

Altijd de vraag gehad wat je moet inpakken en meenemen op vakantie naar Bulgarije. Meenemen.nl geeft je tips en adviezen voor het inpakken en maken van een bagagelijst.

Goed voorbereid op vakantie gaan zonder risico’s te nemen. Dan hebben we ook nog voorbereidingstips voor u samengesteld. Deze vindt u op de pagina vakantie voorbereiding.

Steden in Bulgarije

Weet jij al welke stad of steden je wilt gaan bezoeken tijdens je vakantie in Bulgarije? Speciaal voor jou hebben wij de belangrijkste steden al op een rijtje gezet. We bieden hier meer informatie aan over de steden die Bulgarije rijk is.

De hoofdstad van Bulgarije is Sofia. Deze stad is het zeker waard om eens te bezoeken. Sofia is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Zoals je waarschijnlijk al wist spreken de mensen in Bulgarije Bulgaars en de munteenheid in het land is de Bulgaarse Lev (BGN).