Hotel Escorial

playa del ingles, hotel escorial, gran canariaHotel Escorial is een goed aangeschreven 3-sterren hotel in Playa del Inglés, een stadje op het Spaanse eiland Gran Canaria. Hotel Escorial is gelegen aan het mooie strand van Playa del Inglés. Hotel Escorial ligt vlakbij het centrum en biedt allerlei faciliteiten die er voor zorgen dat je een plezierige en comfortabele vakantie tegemoet gaat in Playa del Inglés. 

Boek hier deze accommodatie

Faciliteiten in Hotel Escorial

Hotel Escorial biedt vakantiegangers verschillende faciliteiten waar zij zowel tegen betaling als gratis gebruik van mogen maken. Zo vind je in het prachtige wellness centrum in Hotel Escorial onder andere een Finse sauna, een zoutwaterbad en kan je genieten van een hydromassage. 

Tegen betaling kan men tevens gebruik maken van services als spraytan, de zonnebank of een schoonheidsbehandeling. In de tropische tuin, op het dag of op het grote balkon van de kamer kan je heerlijk ontspannen. In de tropische tuin van Hotel Escorial vind je een aantal zwembaden met bedjes waar je heerlijk tot rust kan komen en op het dak kan je rustig zonnen op het dakterras met jacuzzi. 

Wil je liever wat sportiefs, dan kun je terecht in het uitgebreide fitnesscentrum of op de tennisbaan. Voor de kinderen is er animatie, een speciaal kinderzwembad en een speeltuin waar zij zich uren zullen vermaken. Ook vind je in Hotel Escorial een minigolfbaan, waar je met het hele gezin een dagje minigolf kan gaan spelen. Verder is er de hele dag door entertainment voor jong en oud. 

All inclusive

In Hotel Escorial krijg je een all inclusive verzorging. Hierbij kan je genieten van verschillende hoofdmaaltijden, snacks en van bijna alle koude en warme dranken. Voor de kinderen zijn er talloze activiteiten georganiseerd door het leuke animatieteam. Wat Hotel Escorial in Playa del Inglés een ideaal hotel maakt voor gezinnen. Maar niet alleen kinderen, maar mensen van alle leeftijden zullen hier echter optimaal vakantie kunnen vieren. Dankzij de hotelvoorzieningen en de prachtige ligging bij het strand van Playa del Inglés en verschillende uitgaansgelegenheden. En dit alles zonder iets bij te betalen! In Hotel Escorial kan je dus onbeperkt genieten.