Vueling handbagage meenemen

vueling handbagageOp vakantie met Vueling en de afmetingen handbagage weten? Ook voor Vueling gelden er regels omtrent de afmetingen handbagage en het gewicht handbagage. Het is belangrijk dat je rekening houdt met deze afmetingen handbagage bij Vueling om niet voor onaangename verrassingen te komen staan.

Bekijk vliegticket aanbieding

Afmetingen handbagage

Bij Vueling is het toegestaan om één stuk handbagage per persoon mee te nemen. De afmetingen handbagage zijn ook belangrijk om te weten. Zo moeten bij Vueling de afmetingen handbagage kleiner zijn dan 55x40x20 cm.

Wanneer je bij de gate aankomt en de handbagage voldoet niet aan de gestelde afmetingen, kun je extra kosten voorgeschoteld krijgen. Dit wil je uiteraard voorkomen en daarom is het belangrijk om je aan de afmetingen handbagage te houden. Koop online een koffer die aan de afmetingen handbagage voldoet!

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
WTC.nl – World Ticket Center Bekijk aanbieding

 

Gewicht handbagage

Maar buiten de afmetingen handbagage is er ook een maximaal gewicht handbagage vastgesteld bij Vueling. Zo mag het gewicht van de handbagage bij Vueling maximaal 10 kilo zwaar zijn. 

Gerelateerde artikelen