Thomas Cook handbagage vliegtuig meenemen

thomas cook handbagageNaast hoofdbagage wil je ook handbagage in het vliegtuig meenemen. Maar aan welke afmetingen moet de handbagage bij Thomas Cook voldoen? Per airline verschillen de afmetingen handbagage en het gewicht handbagage vaak sterk en daarom raden wij aan om per airline op zoeken wat toegestaan is qua handbagage. Voor Thomas Cook gelden de volgende regels omtrent handbagage in het vliegtuig.

Koop online een koffer

Afmetingen handbagage

Ook bij Thomas Cook heb je bepaalde afmetingen handbagage waar je aan moet voldoen om geen extra kosten te betalen. Zo moet je bij Thomas Cook zorgen dat de afmetingen van je handbagage vallen binnen de volgende afmetingen: 55x40x20 cm.

Het is toegestaan bij Thomas Cook om per persoon één stuk handbagage mee het vliegtuig in te nemen. Zorg ervoor dat deze aan de afmetingen handbagage voldoet!

Gewicht handbagage

Ook moet de handbagage bij Thomas Cook aan een maximum gewicht voldoen. Zo mag het gewicht handbagage bij Thomas Cook maximaal 6 kilo zijn. Zorg er voor dat je handbagage niet zwaarder is dan deze toegestane 6 kilo! Wanneer dit wel het geval is zul je extra moeten bijbetalen voor deze handbagage.

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding