Jet Air handbagage meenemen

handbagage jet air Wanneer je met Jet Air op vakantie gaat is het handig om de handbagage afmetingen te weten. Elke airline hanteert namelijk andere regels omtrent de handbagage afmetingen en het gewicht ervan. Daarom is het belangrijk dat je bij je airline checkt welke afmetingen handbagage toegestaan zijn.

Koop handbagage koffer of tas!

Afmetingen handbagage

De afmetingen handbagage bij Jet Air zijn 55x40x20 cm. Tevens is het toegestaan om per passagier één stuk handbagage mee te nemen. Zorg er voor dat je handbagage aan deze afmetingen voldoet om niet voor onaangename verrassingen te komen staan. Wanneer je handbagage bij Jet Air namelijk groter zijn dan de toegestane afmetingen, kan deze geweigerd worden en moet je extra betalen omdat je handbagage als ruimbagage wordt gezien.

Gewicht handbagage

Ook zijn er regels voor het gewicht handbagage bij Jet Air. Het is toegestaan om per persoon 6 kilo handbagage mee te nemen bij Jet Air. Wel is Jet Air vaak soepeler op langere vluchten, dan mag het gewicht handbagage maximaal 10 kilo zijn. Zorg dat de afmetingen handbagage en het maximale toegestane gewicht voor Jet Air niet overschreden worden, dit kan oplopen in de kosten! 

Koop een geschikte handbagage koffer

Leden van Meenemen.nl adviseren

Heb je nog vliegtickets nodig? Uit een onderzoek van onze leden blijkt dat de volgende twee aanbieders erg populair zijn om goedkope vliegtickets bij te boeken!

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding