Handbagage Corendon Airlines meenemen

corendon airlines handbagageDe handbagage van Corendon Airlines is onlangs nog aangepast. Wil je weten welke afmetingen handbagage en welk gewicht handbagage toegestaan is bij Corendon Airlines? Dit is verstandig om te weten voordat je vertrekt zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan op de luchthaven.

Koop een handbagage koffer of tas

Afmetingen handbagage

Per persoon is het bij Corendon Airlines toegestaan om één stuk handbagage mee te nemen. De afmetingen handbagage mogen niet groter zijn dan 55x35x25 cm. Wanneer je een baby bij je hebt is het niet toegestaan om hiervoor losse bagage mee te nemen, behalve als de baby een eigen stoel heeft.

Let er op dat je handbagage voldoet aan de afmetingen van Corendon Airlines. Wanneer dit niet het geval is kan het zijn dat er kosten in rekening gebracht worden die je had kunnen voorkomen.

Gewicht handbagage

Het maximale gewicht voor handbagage bij Corendon Airlines is 7 kilo. Dit verschilt met andere airlines en daarom is het belangrijk dat je dit goed onthoud. Per airline kunnen de afmetingen en het gewicht handbagage verschillen. Wanneer je handbagage maximaal 7 kilo is en voldoet aan de afmetingen mag je deze gratis meenemen bij Corendon Airlines. Koop online een geschikte koffer als handbagage voor je vlucht met Corendon Airlines.

Leden van Meenemen.nl adviseren

Heb jij nog vliegtickets nodig voor je vakantie? Uit onderzoek onder onze leden blijken de volgende aanbieders erg populair te zijn wat betreft het boeken van goedkope vliegtickets!

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding