De mooiste vakantiebestemmingen van 2019

Wil je volgend jaar een grote reis maken? Dan is het verstandig om deze vakantie al vroeg te boeken. Weet je nog niet welk prachtige land je wil bezoeken in 2019? Lees dan snel verder, want in dit artikel lees je wat de drie mooiste vakantiebestemmingen van 2019 zijn.

#1: Canada

Canada is het land van de ongerepte natuur. Houd je van wildlife en wil je volgend jaar een actieve vakantie organiseren? Dan is deze vakantiebestemming zeker iets voor jou. In Canada kun je heerlijk wandelen, maar ook mountainbiken, bergbeklimmen en op diverse andere actieve manieren de prachtige natuur leren kennen. Huur een auto of camper in Canada en je kunt op je eigen tempo door het prachtige land reizen. Op deze manier kun je zo veel mogelijk zien van deze veelzijdige wildlife vakantiebestemming.

Je kunt jouw vakantie Canada het beste organiseren in de maanden mei, juni, juli, augustus, september of oktober. Buiten deze reisperiode kan het wat fris zijn in het land, zeker in het noorden. Wil je sneeuw zien? Dan ga je juist wel in de koudere maanden naar het noorden.

#2: Tanzania

Tanzania wordt door velen ook wel het mooiste land van Afrika genoemd. Het land is erg veelzijdig. Je vindt er de Serengeti vlaktes, die ieder jaar het decor zijn van de massale wildmigratie, maar je komt er ook torenhoge bergen tegen. En wil je niet alleen de prachtige natuur van het land verkennen, maar ben je ook toe aan rust? Dan is Tanzania ook een geschikte vakantiebestemming voor jou. Het land heeft namelijk ook prachtige eilandenarchipels, die je kunt bezoeken als je even lekker tot rust wil komen op het strand. Een zeer veelzijdige vakantiebestemming, voor een onvergetelijke reis!

Tanzania reizen kun je het gehele jaar door maken. Het is het gehele jaar door prima weer in het land. Wil je de regenperiode vermijden? Ga dan in juni, juli, augustus, september of oktober naar het prachtige land.

#3: Chili

Tot slot kun je er ook voor kiezen om volgend jaar naar het prachtige Chili te gaan. Dit jaar werd Chili uitgeroepen tot vakantiebestemming van het jaar door Lonely Planet en dit is niet voor niets het geval. De natuur in Chili is namelijk prachtig en bovendien is de Chileense hoofdstad Santiago absoluut de moeite waard om eens te bezoeken. Vroeger was deze stad wat gevaarlijk, maar nu wordt Santiago steeds veiliger en bovendien hipper. Het is dan ook het perfecte startpunt voor jouw reis door het prachtige land.

Je kunt Chili het beste bezoeken in de Nederlandse winter. In de maanden november, december, januari, februari en maart is de temperatuur in het land prima en regent het bovendien nauwelijks.

Gerelateerde artikelen