Auto huren zonder creditcard

auto huren

Een auto huren zonder creditcard? Een auto huren tijdens een vakantie, dit is iets wat jaarlijks door veel mensen gedaan wordt. Maar is het wel mogelijk om een auto te huren zonder creditcard?

Het is lastig om een auto te huren zonder creditcard. Maar is het dan helemaal niet mogelijk om een auto te huren wanneer je geen creditcard tot je beschikking hebt? Nee, het is niet onmogelijk om een auto te huren zonder creditcard. Wij geven je een aantal mogelijkheden hoe jij toch een auto kunt huren in het buitenland zonder creditcard.

Zonder creditcard auto huren

Wil jij op vakantie in een huurauto rijden en heb je geen creditcard tot je beschikking? Wanneer je op vakantie gaat met het vliegtuig en je bent ondernemend, kan het zijn dat je er op uit wilt. In veel gevallen huur je daarom een auto in het buitenland, om lekker rond te touren rond jouw vakantieadres.

Wanneer je in Nederland op vakantie gaat en je wilt een auto huren zonder creditcard, heb je vaak geen probleem. Je moet op zoek naar een klein onafhankelijk autoverhuurbedrijf. Zij accepteren vaak andere betalingsmiddelen dan een creditcard, in tegenstelling tot de grote internationale autoverhuur bedrijven.

Je kunt op sommige websites een auto huren in het buitenland. Je betaalt de huur van de auto dan vaak online via iDeal. Het probleem is echter dat je vaak voor het ophalen van de auto alsnog een creditcard nodig hebt, voor de borg. Daarom is het verstandig om toch een creditcard aan te vragen wanneer je een auto gaat huren.

Creditcard aanvragen

Een creditcard aanvragen om een auto te huren is toch verstandig om te doen. Tevens komt een creditcard in het buitenland wel vaker van pas, aangezien het in het buitenland een gangbaar betaalmiddel is. Wanneer je een creditcard niet zo fijn vind omdat je bang bent veel geld uit te gaan geven, is er nu een prima oplossing. Vraag een prepaid creditcard aan!

Heb je liever geen prepaid creditcard en wil je een gewone aanvragen? Vraag dan de Visa World Card aan, deze creditcard wordt wereldwijd geaccepteerd.

[pro_ad_display_adzone id=”8574″]