Goedkope zonvakantie Portugal

goedkope zonvakantie portugalEen goedkope zonvakantie naar Portugal, zo kan je optimaal genieten. Terwijl je van het heerlijke weer in Portugal geniet, aan het strand of aan het zwembad, kom je even helemaal tot rust. Tijdens een zonvakantie in Portugal kan je, naast genieten van het heerlijke weer, genoeg beleven. Ontdek dit prachtige land en zijn veelzijdigheid tijdens je verblijf.

Populaire bestemming

Portugal is de laatste jaren steeds populairder geworden als bestemming voor goedkope zonvakantie. Het land is gelegen aan de Atlantische Oceaan en heeft als buurland Spanje. Portugal heeft als vakantieland veel te bieden: de prachtige Portugese hoofdstad Lissabon, de dorpjes van Alentejo, de verschillende eilandengroepen en nog veel meer. 

Boek hier je goedkope zonvakantie

Ook het klimaat in Portugal is zeer aangenaam. Portugal is iets koeler dan Spanje vanwege het zeewater. Zo grenst het land namelijk aan de Atlantische Oceaan en dat wil zeggen dat het water aan de frisse kant kan zijn. Dit is echter in de zomer wel fijn, zo koel je tenminste goed af in de zee. In het noorden van Portugal heb je droge en koele zomers, terwijl de rest van het land vrijwel altijd warme en droge zomers heeft. 

Wanneer je op zoek bent naar zon, zee en strand dan zit je in de Algarve goed. De Algarve is een gebied langs de gehele kuststreek van Zuid-Portugal. Door de mooie zandstranden, grote rotsen en (bijna) altijd lekker weer, is de Algarve een populaire bestemming voor een goedkope zonvakantie in Portugal. De meeste bekende badplaatsen in de Portugese Algarve zijn:

Goedkoop op vakantie

Een vakantie naar Portugal boeken is zeer goed mogelijk. Portugal is namelijk, net als Spanje, hard getroffen door de crisis. Hierdoor zijn de prijzen van accommodaties, maar ook van levensmiddelen en andere producten erg gedaald. Hierdoor kan jij gemakkelijk genieten van een goedkope zonvakantie in dit land. 

Op internet kan je gemakkelijk verschillende aanbieders van goedkope zonvakanties naar Portugal met elkaar vergelijken. Zo kan jij gemakkelijk de goedkoopste vakantie vinden. Of kies voor een last minute naar Portugal, deze worden ook vaak aangeboden en kunnen weer schelen in de prijzen!

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden voor een goedkope zonvakantie naar Portugal. Kies nu voor een vakantie in dit geweldige land in het zuiden van Europa.

Gerelateerde artikelen