Goedkope vliegtickets

goedkope vliegticketsHoe kun je nou goedkope vliegtickets boeken? Als je op vakantie gaat is een goede voorbereiding van je reis van groot belang en zo is het ook bij het regelen van goedkope vliegtickets. Als je een pakketreis koopt dan hoef je je hier vaak geen zorgen over te maken; de vliegtickets zitten bij de prijs inbegrepen. Wanneer je alles zelf regelt dan is het verstandig om je er van te voren in te verdiepen. Je hoeft namelijk niet de hoofdprijs voor vliegtickets te betalen, als je maar slim zoekt en boekt!

Boek hier goedkope vliegtickets

Hoe lang van te voren regel ik mijn vliegtickets?

Als je in het hoogseizoen wil reizen dan is het verstandig om zo vroeg mogelijk te boeken. Goedkope vliegtickets zijn vaak als eerste verkocht en er zijn minder vliegtuigstoelen voor de goedkopere tarieven. De meeste aanbiedingen van luchtvaartmaatschappijen zijn in het laagseizoen, dus dan wil het wel is lonen om te wachten op aanbiedingen van goedkope vliegtickets, zeker als jouw bestemming nog niet bekend is. Je kunt ook altijd de handige budgetmap raadplegen wanneer je de maand van je vakantie al bekend hebt, je zult ervan versteld staan waar je allemaal heen kunt vliegen!

Tips vliegtickets

Een eenvoudige tip om goedkope vliegtickets te scoren is verschillende reisdagen te bekijken, voor zowel de heen- als terugreis datum. Hoe flexibeler je bent qua dagen of tijden, hoe eerder  je een goedkoop vliegticket zult vinden. De data en tijden welke het minst populair zijn, zullen goedkoper zijn dan de populaire tijden en dagen.

Leden van Meenemen.nl adviseren

Uit onderzoek onder de leden van Meenemen.nl blijkt dat zij onderstaande aanbieders adviseren wanneer het gaat om het boeken van goedkope vliegtickets online.

Vliegtickets.nlBekijk aanbieding
WTC.nl – World Ticket CenterBekijk aanbieding

Naam in het vliegticket

Als je goedkope vliegtickets hebt gevonden dan is het erg belangrijk dat de naam in het vliegticket exact hetzelfde is als in je paspoort. Dit is vaak een onderschat probleem. Sommige luchtvaartmaatschappijen rekenen hoge kosten voor het wijzigen van de naam in het vliegticket. Je kunt zelfs geweigerd worden indien jouw naam niet overeenkomt met die in je paspoort. De officiële regel is altijd de 1e volledige voornaam plus je achternaam zoals in jouw paspoort, zonder leestekens. Voor getrouwde vrouwen hoef je alleen je meisjesnaam te vermelden, indien deze natuurlijk in het paspoort staat. De achternaam van je man is dan niet nodig.