Alles over handbagage in het vliegtuig

handbagage vliegtuigWanneer je op vakantie gaat is het fijn om te weten hoeveel handbagage je mee mag nemen in het vliegtuig. En aan welke afmetingen moet de handbagage voldoen, en hoe zwaar mag deze zijn? Dit moet je uiteraard weten voordat je naar het vliegveld gaat en daarom is het verstandig om deze informatie tijdig op te zoeken.

Wel is het belangrijk om te weten dat de richtlijnen van handbagage verschillen per airline. De afmetingen handbagage en het gewicht handbagage kunnen van elkaar verschillen wat airline betreft. Zoek daarom altijd even op aan welk gewicht en welke afmetingen jouw handbagage mag voldoen om niet voor extra kosten op te draaien.

Koop online een koffer

Handbagage per airline

Per airline verschilt het tegenwoordig wat de richtlijnen voor handbagage zijn. De afmetingen handbagage en het gewicht handbagage kunnen wisselen van elkaar. Daarom moet je voor je vertrek informatie zoeken over de afmetingen handbagage bij de airline waarmee je vliegt. Hiermee voorkom je dat je op de luchthaven voor onaangename verrassingen komt te staan.