Handbagage meenemen Ryanair

ryanair handbagageAlles weten over Ryanair handbagage? Wanneer je met Ryanair gaat vliegen is het fijn om de afmetingen handbagage Ryanair te weten. Per airline verschillen de regels omtrent handbagage en daarom is het verstandig om de afmetingen handbagage op zoeken bij de airline waarmee je vliegt.

Koop online een koffer

Afmetingen handbagage

De afmetingen voor handbagage bij Ryanair zijn 55x40x20 cm. Tevens is het toegestaan om één stuk handbagage per persoon mee te nemen bij Ryanair. Extra handbagage en te grote handbagage wordt geweigerd bij de boarding gate of alsnog in het laadruim geplaatst. Houd je dus aan de afmetingen handbagage bij Ryanair.

Gewicht handbagage

Het maximale gewicht voor handbagage bij Ryanair is 10 kilo. Wanneer je handbagage niet aan deze eis voldoet zal deze in het laadruim van het vliegtuig van Ryanair geplaatst worden. De extra kosten hiervoor zul je moeten betalen.

Wanneer je twijfelt over de afmetingen of het gewicht van je handbagage kun je dit altijd even laten controleren bij de check-in balie. Zo kom je bij de boarding gate niet voor onaangename verrassingen te staan.

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nlBekijk aanbieding
World Ticket CenterBekijk aanbieding