Welke backpack kiezen?

welke backpack kiezenWanneer je op vakantie gaat is het verstandig om een goede backpack te kiezen. Maar welke backpack is geschikt voor jouw vakantie? Dit hangt af van een aantal factoren en het soort vakantie dat je gaat vieren.

Backpack voor actieve vakantie

Een echte backpack gebruik je tijdens een actieve vakantie, vaak ook een backpackvakantie genoemd. Tijdens een backpackvakantie ga je veel ondernemen en zul je niet lang op dezelfde plek te vinden zijn. Een koffer meenemen is in dit soort gevallen niet erg handig en daarom wordt een backpack aangeraden.

Een backpack is een grote rugzak waar veel in past en welke je op je rug mee kunt nemen tijdens je vakantie. Een gemiddelde backpack is 50/60 liter groot maar dit kan uiteraard ook kleiner of groter zijn. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je mee wilt nemen in je backpack.

Backpack van goede kwaliteit

Schaf een backpack aan die stevig is en van goede kwaliteit. Dit kan oplopen in prijs, maar je wilt uiteraard wel een stevige backpack voor je vakantie. Je wilt er niet aan denken dat de backpack tijdens je reis ineens stuk gaat natuurlijk!