Top 10 Europese vakantiebestemmingen

top 10 europese vakantiebestemmingenDe top 10 van Europese vakantiebestemmingen zijn weer bekend gemaakt. Jaarlijks worden verschillende badplaatsen in Europa aangeduid als ideale en populaire vakantiebestemming. Ook dit jaar zitten er weer verrassingen in de top 10 Europese vakantiebestemmingen.

Europa is nog altijd erg in trek wanneer het gaat over vakantiebestemmingen. Toch wisselen de populaire vakantiebestemming elkaar jaarlijks af en zo ook de populaire vakantielanden. Dit jaar staan de volgende populaire bestemmingen in de top 10 van Europese vakantiebestemmingen:

Top 10 vakantiebestemmingen Europa

  1. Dalyan, Turkije
  2. Rethymnon, Griekenland
  3. Side, Turkije
  4. Antalya, Turkije
  5. Içmeler, Turkije
  6. Albufeira, Portugal
  7. Belek, Turkije
  8. Maspalomas, Playa del Inglés, Spanje
  9. Alanya, Turkije
  10. Playa de las Americas, Tenerife

Uit deze top 10 vakantiebestemmingen in Europa is af te leiden dat Turkije de populairste vakantiebestemming is. Er staan maar liefst zes badplaatsen in Turkije in de top 10 vakantiebestemmingen. De interesse in Spanje lijkt dit jaar afgenomen te zijn, maar toch is het land nog altijd populair onder vakantiegangers. Ondanks het feit dat Griekenland slechts éénmaal genoemd wordt, is Griekenland toch erg populair als vakantiebestemming. Het land lijkt het vertrouwen van toeristen terug te krijgen na de crisis.