Last minute naar de Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden liggen ten Westen van Marokko en de Westelijke Sahara. Deze subtropische eilandengroep is een autonome Spaanse regio die bestaat uit zeven grote eilanden. Omdat ieder eiland zijn eigen karakter heeft zijn de Canarische Eilanden voor iedereen de ideale vakantiebestemming.

Waar de Canarische Eilanden vooral bekend om staan is hun heerlijke klimaat. Want de prettige temperaturen zakken zelden onder de 15 graden en er is vrijwel nooit regen. Zelfs in de winter is het de moeite waard om hier naar toe te gaan voor een winterzonvakantie. Zeker omdat de vliegreis slechts 4,5 uur duurt.

Boek hier je vakantie!

Bestemmingen op de Canarische Eilanden

Een van de meest populaire eilanden voor een vakantie is Gran Canaria, het grootste eiland. De temperatuur schommelt hier altijd rond de 22°C. Hierdoor is het eiland het hele jaar door perfect voor zonaanbidders. Gran Canaria staat bij toeristen vooral bekend om de zandstranden aan de zuidkust, maar het eiland heeft nog veel meer pracht te bieden. Dit is goed te merken tijdens een jeepsafari door het ruige landschap, een bezoek aan de hoofdstad Las Palmas, of een kamelentour door de palmenvallei.

Boek hier je vliegtickets!

Ook Tenerife heeft veel te bieden: hier wisselen prachtige stadjes en paradijselijke stranden elkaar af met exotische landschappen. Het is hier altijd prachtig weer en in de winter is het al snel zo?n 19°C en in de zomer een behaaglijke 24°C. Ook aan lekker eten ontbreekt het niet, want de gevarieerde keukens serveren hier veel verschillende bijzondere gerechten. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke last minute zonvakantie in de gezellige stad Playa de las Americas. Dus een last minute Tenerife staat altijd garant voor een zonnige vakantie.

Diverse vakanties op de Canarische Eilanden

Een vakantie op de Canarische Eilanden zal iedereen bevallen dankzij de diversiteit. Wilt u volop genieten van zon en zee, het strand en het rijke nachtleven? Boek dan een vakantie op Tenerife. U zult willen dat u nooit meer weg hoeft. Kijk nu ook naar de voordelige last minutes op Gran Canaria en hotels op Tenerife met de laagst mogelijke tarieven. PS: Wist je dat zowel Tenerife en Gran Canaria gewoon eilanden zijn van Spanje en dat je er net als hier met euro’s kan betalen.