Last minute vakantie

Dagelijks worden ontzettend veel last minute vakanties aangeboden en geboekt. Er is ontzettend veel keuze wat de bestemmingen betreft, en hier zitten vaak ware topbestemmingen tussen voor lage prijzen. Wanneer je slim vergelijkt kun je een echte goedkope last minute boeken.

Een last minute zonvakantie

De meeste last minutes worden rond de zomer geboekt. Dit komt omdat deze aanbiedingen meestal rond de zomer gepromoot worden. Echter heb je tegenwoordig ook te maken met zogeheten vroegboekkortingen, een last minute is dus niet altijd meer de goedkoopste optie op een zonvakantie. 

Wel is een last minute zonvakantie erg in trek bij bijvoorbeeld studenten. Zij moeten vaak wachten of alle tentamens en dergelijke behaald zijn voordat zij een vakantie kunnen boeken, dit in verband met hertentamens. Wanneer alles behaald is, kunnen zij hun vakantie boeken en vaak wordt er dan gebruik gemaakt van de last minute aanbiedingen.

De beste aanbiedingen

Wij geven je graag nog wat tips mee bij het boeken van een last minute naar de zon. Zo is het belangrijk dat je verschillende vliegtickets en vakanties met elkaar vergelijkt, deze kunnen nogal in prijs verschillen. Ook kun je er voor kiezen om de vliegtickets los te boeken van de accommodatie, dit kan ook nog wel eens flink in prijs schelen. 

De leukste bestemmingen voor een leuke last minute naar de zon, zijn toch wel: 

  • Griekenland
  • Spanje
  • Canarische eilanden
  • Portugal

Leden van Meenemen.nl adviseren

Uit onderzoek onder de leden van Meenemen.nl blijkt dat zij onderstaande aanbieders adviseren wanneer het gaat om het boeken van goedkope vliegtickets online.

Vliegtickets.nlBekijk aanbieding
WTC.nl – World Ticket CenterBekijk aanbieding