Auto huren met iDeal

auto huren idealWil je een auto huren voor je vakantie? Met iDeal is het mogelijk om een auto te huren voor je vakantie en dit gemakkelijk, snel en veilig af te handelen. De betalingsmethode iDeal is erg gemakkelijk en veilig en wordt online steeds vaker gehanteerd.

Tot voor kort was het niet mogelijk om met iDeal een auto te huren. Alleen wanneer je een creditcard bezit was het mogelijk om online een auto te huren voor je vakantie. Dit was echter een beperking voor veel mensen en daarom is dit gelukkig nu op veel websites veranderd Nu kun je via verschillende websites online een auto huren en de betaling netjes afronden met iDeal.

Waarom je auto huren met IDeal

Wil je niet moeilijk doen tijdens je vakantie en een auto huren bij een dubieus en plaatselijk autoverhuurbedrijf? Regel dan voor je vakantie je huurauto en betaal deze met iDeal zodat je op locatie zelf niet meer op zoek hoeft te gaan naar een goedkope huurauto! Je bent een stuk relaxter wanneer je voor je vakantie de auto al gehuurd hebt en betaald met iDeal.

Voordelen en nadelen van IDeal

Het huren van een auto is in sommige gevallen erg lastig, je zal soms extra moeten betalen voor diensten zoals het huren van een kinderzitje of een navigatie systeem. Wanneer je met iDeal je huur auto betaald weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Echter is het in sommige situaties ook handig om juist met creditcard te betalen. De reden hiervoor is dat je vaak een borg vooraf moet betalen. Wanneer je met iDeal betaald dan kan het zijn dat je of de borg in cache moet afrekenen of dat ze het van je rekening incasseren. Je moet in die gevallen maar hopen dat je je borg voor je huurauto terug krijgt. Wanneer je gebruik maakt van een creditcard ben je vaak verzekerd tegen verlies van de borg.

Voordelen:

  • Je huurtarief staat vast
  • Je hebt netjes vooraf betaald
  • Je betaling is veilig afgerond via je eigen bank

Nadelen:

  • Je moet je borg maar zien terug te krijgen
  • Wanneer de auto bij aankomst niet bevalt is het vaak lastig om je geld terug te krijgen

Probeer daarom altijd je auto te huren via een gerenomeerd autoverhuur bedrijf.

Gerelateerde artikelen